MAL Kılavuzu


  1. Baş başa olduğunuz bir anda üç harfli marketin haftalık güncel mallarını inceler. 
  2. Bin kere hapşır bir kere "çok yaşa" demez. Hapşırsın " çok yaşa" de asla karşılık vermez. 
  3.  Malların standartları açıkça belirtilmelidir. Mallar her zaman bir kılavuza ihtiyaç duyar. 
  4. Bilinçlerini, bazı düşünce sistematiklerine ve aynı sistematiği paylaşanlara kiralarlar.  Böylelikle uzaktan kumandalı ortak akıl herkese yetecek kadarını paylaştırır. 
  5. Bir malın hayattan beklentisi sahiplerini memnun etmektir. Dişi bir mal ürediği ve  hatta küçük mallara sahip oldukça kıymetlidir. Kocaman bir bilinçle reddettiği sistem istekleri bilinçaltından sıcakta kalmış bluecheese gibi aramızdadır. kotu kokulu rahatsız edici ve insanlığa faydası negatif 
  6. Dişilerin erkekleri seçtikleri her sistemde dişiler maximum fayda peşinde koşar. Tek maldan yeni mallar oluşmuyorsa kolektif bir çalışma ile mallar elde edilebilir. Tek mal da hüzünlü boynuzları ile yeni mallar peşinde çitli çayırlara toynak sürter.  
  7. Erkekler de ufak tefek topladıkları samanlarla ve hadım edilmemiş olmakla övünürler.
  8. Boynuzlarının ve çok arpa tüketmelerinin yüzünden mevsim bahar olup eşeyli üremek gerektiğinde bazı kimyasal yardımcılara ihtiyaç duyarlar. Böyle zamanlarda yalaklardan su içtikleri gözlemlenmiştir. 
  9.  Hayvan olmaları etik açıdan incelememize elbette engel değil. Etik kaygıları yoktur. 
  10. Kendi önünden yemez. Kendi önünü doldurup garantiye aldıktan sonra ortadan yer. 
  11. Ayna testi sonuçlarına bakılacak olursa öz farkındalık maalesef gelişmemiştir. Kendinin mal olduğunu anlamadığı gibi gördüğü diğer malları aşağılar. Siz aynısınız sadece farklı ahırların mallarısınız deseler de kulağındaki kızıl ID küpesi diğer malların kulaklarındaki farklı renkte küpeleri ayırt etmeye odaklandığından sadece renkleri görebilir. 
  12. Adalet dağıttığı halde adil olduğuna kanaat getirmeyin. Maximum faydacıdır. 
  13. Malların bazı yüksek sanat kaygıları olabilir. Bu kaygılar açıkça ellerine verilmiş olan kılavuz ile belirtilmeli renklere göre yapılan ayrımda yeri olanlara teslim edilmelidir. Beyaz renklerden çıkabilecek ürünler kabul edilemez. Sistematiğin kabul ettikleri onaylanırken diğerleri tamamen dışlanmalıdır. Kılavuzda kimlere ne kadar hak teslim edilmesi gerektiği açıkça belirtilmiştir. Aksi ve dışında kalanlar asla kabul edilemez. 
  14. Ölü sevicidirler. İki taraflı karşılıklı değil demek istediğim iki çeşit ölü severler. Davaya kendini adamış önde koşan oldfartlar ve filler ve çimenin çimenleri. Çimenlerin ezilmesi ile çıkan acıyla beslenir bu mallar. Amaca giden yolda kendi ahırlarından ve/veya diğerlerinden çıkacak her acı zerresi yolun taşlarını dizer. Çok iyi bilirler ve çok iyi izlerler. beklerler acıları pipetle dibine kadar çekmeyi, ağızlarında binlerce "anlamlı" partiküllerle ve aralarına hava da pompalayarak yapay bir çoğaltma ile yüzünüze püskürtür. hiçbir zaman daha iyi bir dünya değil daha acılı ve kazandıkça daha da acılı bir dünya hayal eder bu mallar. 
  15. Duygulardan çokça bahsedenler, duygulardan çokça yoksundurlar. Vicdan diyenlerin vicdansız algoritma kompozisyonlar olduğunu göreceksiniz. 
  16. Maximum faydacı olsalar da kısıtlı zekaları kendilerini kullanıma elverişli hale getirir. 
  17. Cüsselerinin iriliği seslerini de borulaştırır.ne yazık ki belki de tarafımızca şanslı bir tesadüfle dile yetenekleri pek zayıftır. Sistematik, doğruluk, teknik, kitap, kılavuz deyip kendi tek mö dilini bile ısrarla düzeltmez.  
  18. Kendi vicdanları kocaman olduğunu zannettikleri bilinçleri o kadar küçüktür ki kendi ahırlarındakini geçin kendilerine dahi yetmez. 
  19. Bilim teknik zart zurt ettiklerine bakmayın sevmezler yeni ve teknolojik şeyleri havsala dar olduğundan koyacakları yerleri de bilemezler. Milyonxmilyon pikselle çekilmiş fakslar kadar günceldirler. Teknolojinin o kadarı mubahtır ve yeterlidir. 
  20. Zincirlerinden kurtul derken zincirler seni. 
  21. Babaları gelse yüzyıllar ötesinden yüzlerine virüslü bir tükürükle kendi koyduğu yasaları tertemiz bir akılla lağvederek basar gider. Mezarını rahat bırakmadıkları tüm ölüler için hayat geçtiği zaman geçmiş oluyor. Kıymet mezarda değil şimdiki zamanda şimdiki dünyada şimdiki insanda derdi. Onun da mevcut süzen çayın yanıltıcı bir yansıması olduğunu bilimin ölümden sonra hayata geri dönmek olmadığını söyleyerek ama yine de ölülere tapmaya devam ederek zombi yaşam övücülüğü klübüne koşarlardı.
  22. Bilinçle bilinçaltı yenilemez. 
  23. toplumsal bilinçaltını bilirken malları kandırmak kolaydır. 
  24. Bu mallara denecek en güzel söz sen neredesin ben nerde. 

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çekim Kanunu

👉a